KB Logistics is een ambitieus bedrijf dat logistieke oplossingen levert op het gebied van transport en logistics. Wij beschouwen ons als een solide partner van onze opdrachtgevers,betrouwbaar en flexibel. Vanuit een solide en gezonde organisatie streven wij naar een beheerste omzetgroei en uitbreiding van onze activiteiten op logistiek gebied met zomin mogelijk belasting voor ons milleu.
Klantgericht, persoonlijk en professioneel zijn voor ons altijd de uitgangspunten.
 

Om onze Missie te verwezenlijken wilt KB Logistics een bedrijf zijn dat:

De klant als uitgangspunt neemt, door voortdurend mee te denken in uw logistieke vraagstukken door te toetsen waar onze klanten behoefte aan hebben en wat zij waarderen, om onze kwaliteit te garanderen en te verbeteren. 

Specialisatie en Samenwerking:

Zelf concetreren wij ons op het transport naar Slovenië, Kroatië, Bosnië & Herzegovina, Servië, Montenegro, Macedonië, Kosovo, Albanië. De diensten op overige landen binnen Europa of daarbuiten worden aangeboden in samenwerking met partners.

Constantheid:

Door te kiezen voor korte communicatielijnen,zorgen wij voor acurate informatie voorziening, zorgen wij dat we onze afspraken ten alle tijden uitvoeren, fouten beperkt worden en dit alles op een zo efficient mogelijke wijze. 

Uw vervoerspartner; KB Logistics

NetSolid internetdiensten, hosting, design en beheer van uw website!.